[rev_slider Remedial-Teaching-main-baner]

Sara Albertoe-Bentum

Als Remedial Teacher en coach, heb ik ervaring met individuele begeleiding en het bijles geven van kinderen met verschillende leerproblemen. Ik heb veel ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs als lerares, intern begeleider en observeren op scholen door heel Nederland, in dienst van het Gronings Instituut voor Onderzoek van Onderwijs (GION). Naast mijn Remedial Teaching praktijk ben ik auteur bij Noordhof. Ik ben o.a. gespecialiseerd in beelddenken, visueel leren, dyslexie, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit,  de sociaal-emotionele ontwikkeling en coachen van uw kind.

03-remedial-teaching-rotterdam-de-analyze-wie-ben-ikLeerlingen van zowel de basis als de middelbare school kunnen bij mij terecht voor bijles. Tevens geef ik veel ouder-kind trainingen, waar ik ouders en kinderen handvatten wil geven, zodat ze hun gehele school-carrière gebruik  kunnen maken van de aangereikte technieken.  Afgelopen jaren, heb ik in samenwerking met “Kidswijs” een plusklas opgestart in Nieuwerkerk aan de IJssel om hoogbegaafde  leerlingen uit te dagen, met elkaar als team te werken en bewust te worden van hun eigen kunnen.

Ik ben een gecertificeerde Remedial Teacher , gecertificeerd coach voor de methode ‘ik leer anders’  en gecertificeerd Visueel Screener (FON).  Mijn passie voor kinderen is de drijfveer om de beste oplossing voor ze te vinden. Problemen en hiaten worden onder de loep genomen en bij de wortel aangepakt. Deze methodiek is niet altijd de snelste maar boekt het beste resultaat voor uw kind.

 
Voor de moeilijkheden des levens vluchten, getuigt niet van wijsheid. Het is verstandiger ze te overwinnen
***